OneBlade

  Ова не е обичен брич.
  Ова е OneBlade.

  Новиот начин на потстрижување, обликување и бричење на секоја должина на брада.

  OneBlade

  Вистинскиот за вашето лице и тело

  Водоотпорна рачка за влажна или сува употреба

  3 чешли за брада (1, 3 и 5 мм) + чешел за тело (3 мм)

  Издржлива батерија, користете 45 минути

  Вклучува 2 сечила - една за вашето лице и една за вашето тело. Секое резервно сечило трае до 4 месеци *

  Додаток за дополнителна заштита на почувствителните области

  Не бричи толку блиску до кожата како традиционалниот брич

  * за најдобро бричење. Врз основа на 2 бричења неделно. Резултатите може да варираат.
  Производите OneBlade може да ги купите во::
  DM logo
  Billa
  Lilly
  DM logo
  Billa
  Lilly
  Neptun logo
  Setec logo
  Tehnomarket logo
  One Stop logo
  Paket logo
  Evit logo

  Пробвай OneBlade


  Участвай в състезанието на OneBlade и покажи какво може твоята брада!

  Къде да купя?

  Philips_Logo
  Производите OneBlade може да ги купите во::
  DM logo
  Lilly
  Metro
  Fantastico
  Eurofarm Logo
  Zegin Logo
  Neptun Logo
  Setec Logo
  Tehnomarket Logo
  OneStop Logo
  Paket logo
  Evit

  Пробвай OneBlade


  Участвай в състезанието на OneBlade и покажи какво може твоята брада!

  OneBlade може да направи сè

  Потстрижување, обликување и бричење на влакна со која било должина

  Потстрижување

  Потстрижување со OneBlade
  Потстрижете ја брадата и добијте го ефектот на совршена брада. 3 чешли за различна должина на брадата: 1мм за речиси мазно бричење, 3мм за подникната брада, 5мм за долга брада.

  Обликување

  Обликување со OneBlade
  Двостраните сечила ви овозможуваат да направите совршени рабови и да повлечете јасна линија. Може да го користите во сите правци за да може да го добиете стилот што го посакувате брзо и лесно.

  Бричење

  Бричење со OneBlade
  OneBlade не доаѓа во контакт блиску до кожата со цел да ви биде удобно дури и во чувствителните области. Може да се бричите во спротивна насока на влакната, држете го ножот хоризонтално на лицето и лесно избричете ги влакната, без оглед на нивната должина.
  OneBlade заштитен додаток

  Заштитен додаток

  Прикачете го додатокот за да ги заштитите чувствителните области.
  Бричење со OneBlade

  Бричење

  Бричете се спротивно на насоката на раст на влакната и лесно избричете ги влакната со која било должина на Вашето тело. OneBlade не бричи премногу блиску до кожата, така што ќе се чувствувате удобно.
  Потстрижување со OneBlade

  Потстрижување

  Прицврстете го чешелот за тело (3 mm) за лесно средување во која било насока.

  OneBlade ножеви за замена

  Ножевите траат до 4 месеци *

  Подменяй ножчетата на твоя OneBlade на всеки 4 месеца за оптимално представяне

  Купи OneBlade плюс абонаментен план

  OneBlade плюс удобен абонаментен план
  Осигури си нови ножчета лесно и бързо. Запиши се за нашия абонаментен план Подмени & Освежи, за да получаваш нови ножчета на всеки 4 месеца с 10% отстъпка от препоръчителната цена в търговската мрежа.
  Ножевите се направени за долготрајна употреба. За оптимално обликување, менувајте ги ножевите на секои 4 месеци *. Промената се врши брзо и едноставно.
  * за најефикасно бричење. Врз основа на 2 бричења неделно. Резултатите може да варираат.

  Уникатна технологија OneBlade

  Уникална технология Philips OneBlade
  Уникатна технологија OneBlade
  Брзите ножеви постигнуваат 200 движења во секунда, продирајќи дури и до најдолгите и најгусти влакна.
  Систем за двојна заштита
  Нежната површина и заоблените врвови ја штитат вашата кожа.

  OneBlade карактеристики

  Уникална технология Philips OneBlade: Гъвкави и въртящи се гребени

  Флексибилни и ротирачки чешли

  За совршенo подрасната брада. Чешли долги 1,3 и 5 мм.

  Уникална технология Philips OneBlade: Следва естествените контури на лицето
  Ја следи линијата на вилицата

  OneBlade ги следи природните линии на лицето, овозможувајќи да ги скратите и избричите сите области на вашето лице, ефикасно и удобно.
  Уникална технология Philips OneBlade: Издръжлива батерия
  Издржлива батерија

  Батеријата се полни 8 часа и издржува до 45 минути.
  Уникална технология Philips OneBlade: За сухо и мокро бръснене
  За суво и влажно бричење

  OneBlade е водоотпорен и лесен за чистење: само исплакнете го под млаз вода. Може да се бричите на суво или на мокро со пена, дури и во туш.

  Погледнете што споделуваат мажите кои користат OneBlade*

  * За споделување на коментари и видеа за производот, првите купувачи на OneBlade добија за возврат подарок.
  Philips OneBlade. Твоjot стил. Без напор.

  Philips OneBlade. Твојот стил. Без напор.

  Philips OneBlade. Уникатна технологија!

  Philips OneBlade. Уникатна технологија!

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Philips OneBlade може да направи сè.

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Philips OneBlade
  Производите OneBlade може да ги купите во:
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  Neptun Logo
  Setec logo
  Tehnomarket logo
  One Stop logo
  Paket logo
  Evit logo
  Участвай в състезанието на OneBlade и покажи какво може твоята брада!
  Philips_Logo

  Къде да купя? 

  Одбери го твојот OneBlade

  за други
  модели

  OneBlade

  OneBlade

  QP2520/20
  OneBlade

  OneBlade

  QP2520/30
  OneBlade

  OneBlade Pro

  QP2620/20
  OneBlade

  OneBlade Pro

  QP6530/15
  OneBlade

  OneBlade Pro

  QP6550/15

  Уникатни карактеристики

  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи

  Ефикасност: Потстрижете ја секоја должина

  • ★★★★
  • ★★★★
  • ★★★★
  • ★★★★
  • ★★★★

  Издржливост на ножевите

  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*

  Удобност за кожата

  • ★★★★★
  • двоен систем за заштита
  • ★★★★★
  • двоен систем за заштита
  • ★★★★★
  • двоен систем за заштита
  • ★★★★★
  • двоен систем за заштита
  • ★★★★★
  • двоен систем за заштита

  Поставки за должина

  • 1, 3, 5 mm
  • 1, 2, 3, 5 mm
  • 1, 3, 5 mm лице
   3 mm тело
  • 12 поставки за должина 0.5 - 10 mm
  • 14 поставки за должина 0.4 - 10 mm

  За влажно и суво: може да се користи под туш, со или без пена

  • V
  • V
  • V
  • V
  • V

  Батерија / полнење

  • NIMH 45 мин / 8 ч.
  • Li-on 60 мин. / 4 ч.
  • NIMH 45 мин / 8 ч.
  • Li-on 90 мин. / 1 ч.
  • Li-on 120 мин. / 1 ч.

  Индикатор за полнење и батерија

  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за полнење
  • 3 LED индикатори
  • Индикатор за полна и истрошена батерија
  • Индикатор за полнење
  • Full LED дигитален дисплеј
  • Индикатор за полна и истрошена батерија
  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за безбедно заклучување при патување

  Додатоци

  • 3 чешли
  • 4 чешли
  • 3 чешли за брада, 1 чешел за тело
  • Прецизен чешел со 12 должини
  • Прецизен чешел со 14 должини
  • Кутија за патување

  Проверете ги останатите производи на OneBlade

  Комплети за замена на OneBlade

  Добијте нови ножеви едноставно и брзо секогаш кога ви се потребни. Изберете сет од 3 ножа, сет од 2 или сет за лице и тело.