OneBlade

  OneBlade.
  Твојот стил. Без напор.

  Потстрижување, обликување и бричење на секоја должина на влакна, во секоја насока

  OneBlade

  Вистинскиот за вашето лице и тело

  Ги следи линиите на лицето благодарение на новата технологија 360 Blade

  5-во-1 прилагодлив чешел, чешел за тело и додаток за дополнителна заштита на почувствителните области

  Двострани сечила за поголема прецизност и контрола. Секое резервно сечило трае до 4 месеци*

  Систем за двојна заштита

  Водоотпорна рачка за влажна или сува употреба

  Издржлива батерија, користете 60 минути

  Не бричи толку блиску до кожата како традиционалниот брич

  * за најдобро бричење. Врз основа на 2 бричења неделно. Резултатите може да варираат.
  Производите OneBlade може да ги купите во::
  DM logo
  Billa
  Lilly
  DM logo
  Billa
  Lilly
  Neptun logo
  Setec logo
  Tehnomarket logo
  One Stop logo
  Paket logo
  Evit logo

  Пробвай OneBlade


  Участвай в състезанието на OneBlade и покажи какво може твоята брада!

  Къде да купя?

  Philips_Logo
  Производите OneBlade може да ги купите во::
  DM logo
  Lilly
  Metro
  Fantastico
  Eurofarm Logo
  Zegin Logo
  Neptun Logo
  Setec Logo
  Tehnomarket Logo
  OneStop Logo
  Paket logo
  Evit

  Пробвай OneBlade


  Участвай в състезанието на OneBlade и покажи какво може твоята брада!

  Врвно персонализирано искуство  OneBlade вклучува поголема удобност, помалку движења и лесно обликување при секоја рутина за бричење или потстрижување. Машки комплет за бричење во еден уред, OneBlade доаѓа со 360 ноже, прилагодлив чешел 5-во-1 и водоотпорна рачка. Со двострани сечила, OneBlade е единствено решение за секој што бара врвен тример за брада и тело.

  OneBlade може да направи сè

  Потстрижување, обликување и бричење на влакна со која било должина

  Потстрижување

  Потстрижување со OneBlade
  OneBlade ги следи линиите на твоето лице, овозможувајќи ти лесно и удобно потстрижување. Почести ја твојата брада со прецизно потстрижување благодарение на прилагодливиот чешел 5-во-1 на OneBlade. Со должини од 1-5 мм.

  Обликување

  Обликување со OneBlade
  Двостраните сечила ти овозможуваат да направиш совршени рабови и да повлечеш јасна линија. Може да го користиш во сите правци за да може да го добиеш стилот што го посакуваш брзо и лесно.

  Бричење

  Бричење со OneBlade
  OneBlade не доаѓа во контакт блиску до кожата со цел да ти биде удобно дури и во чувствителните области. Може да се бричиш во спротивна насока на влакната, држи го ножот хоризонтално на лицето и лесно избричи ги влакната, без оглед на нивната должина.
  OneBlade заштитен додаток

  Заштитен додаток

  Прикачи го додатокот за да ги заштититиш чувствителните области.
  Бричење со OneBlade

  Бричење

  Бричи се спротивно на насоката на раст на влакната и лесно избричи ги влакната со која било должина на твоето тело. OneBlade не бричи премногу блиску до кожата, така што ќе се чувствуваш удобно.
  Потстрижување со OneBlade

  Потстрижување

  Прицврсти го чешелот за тело (3 mm) за лесно средување во која било насока.
  Иновација Единствена OneBlade технологија Ова е тој. Тој што ти овозможува лесно и удобно да ја потстрижиш, обликуваш и избричиш секоја должина на влакната со неговото брзо движење на сечилото и системот за двојна заштита.
  360 Сечило Повеќе удобност, помалку движења Иновативното ноже 360 може да се витка за да овозможи постојан контакт и контрола со кожата, дури и при најтешко достапните области.
  *Во споредба со неговиот претходник QP210
  5-во-1 прилагодлив чешел Без затнување, без мака Зајакни ја твојата рутина со прилагодливиот чешел 5-во-1 кој ти овозможува прецизно да ја скратиш брадата без да го затнеш чешелот.

  OneBlade ножеви за замена

  Ножевите траат до 4 месеци *

  Подменяй ножчетата на твоя OneBlade на всеки 4 месеца за оптимално представяне

  Купи OneBlade плюс абонаментен план

  OneBlade плюс удобен абонаментен план
  Осигури си нови ножчета лесно и бързо. Запиши се за нашия абонаментен план Подмени & Освежи, за да получаваш нови ножчета на всеки 4 месеца с 10% отстъпка от препоръчителната цена в търговската мрежа.
  Ножевите се направени за долготрајна употреба. За оптимално обликување, менувајте ги ножевите на секои 4 месеци *. Промената се врши брзо и едноставно.
  * за најефикасно бричење. Врз основа на 2 бричења неделно. Резултатите може да варираат.

  Уникатна технологија OneBlade

  Уникална технология Philips OneBlade

  Уникатна OneBlade технологија
  Карактеристикa на неговата технологија за бричење е сечило што се движи брзо (12000x во минута) така што е ефикасно - дури и на подолги влакна.

  Систем за двојна заштита
  Philips OneBlade има револуционерна технологија наменета за негување на лицето. Тој може да ја избричи која било должина на влакна. Неговиот систем за двојна заштита - обложена површина комбинирана со заоблени врвови – го олеснува бричењето и го прави удобно.

  OneBlade карактеристики

  Двострано сечило Бричи во секоја насока благодарение на сечилата на двата краја
  За сува и влажна употреба Бричи со пена или гел, и вода, или потполно на суво
  60 min Li-Ion батерија Батеријата се полни 4 часа и издржува до 60 минути

  Погледнете што споделуваат мажите кои користат OneBlade*

  * За споделување на коментари и видеа за производот, првите купувачи на OneBlade добија за возврат подарок.
  Philips OneBlade. Твоjot стил. Без напор.

  Philips OneBlade. Твојот стил. Без напор.

  Philips OneBlade. Уникатна технологија!

  Philips OneBlade. Уникатна технологија!

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Philips OneBlade може да направи сè.

  Дали си подготвен? Земи го твојот OneBlade сега!

  Philips OneBlade
  Производите OneBlade може да ги купите во:
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  DM logo
  Neptun Logo
  Setec logo
  Tehnomarket logo
  One Stop logo
  Paket logo
  Evit logo
  Участвай в състезанието на OneBlade и покажи какво може твоята брада!
  Philips_Logo

  Къде да купя? 

  Одбери го твојот OneBlade

  за други
  модели

  OneBlade

  OneBlade

  QP2721/20
  OneBlade

  OneBlade

  QP2730/20
  OneBlade

  OneBlade

  QP2830/20
  OneBlade

  OneBlade Pro

  QP6551/17
  OneBlade

  OneBlade Pro

  QP6651/61

  Уникатни карактеристики

  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • Ноже со 360 технологија која ги следи линиите на лицето
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • Ноже со 360 технологија која ги следи линиите на лицето
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • Ноже со 360 технологија која ги следи линиите на лицето
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • Ноже со 360 технологија која ги следи линиите на лицето
  • OneBlade потстрижува, обликува и бричи
  • Ноже со 360 технологија која ги следи линиите на лицето

  Ефикасност: Потстрижете ја секоја должина

  • ★★★★
  • ★★★★
  • ★★★★
  • ★★★★
  • ★★★★

  Издржливост на ножевите

  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*
  • до 4 месеци*

  Удобност за кожата

  • ★★★★★
  • Систем за двојна заштита
  • ★★★★★
  • Систем за двојна заштита
  • ★★★★★
  • Систем за двојна заштита
  • ★★★★★
  • Систем за двојна заштита
  • ★★★★★
  • Систем за двојна заштита

  Поставки за должина

  • Прилагодлив чешел 5-во-1 со должини од 1-5 мм
  • Прилагодлив чешел 5-во-1 со должини од 1-5 мм
  • Прилагодлив чешел 5-во-1 со должини од 1-5 мм
  • Чешел за тело од 3 мм
  • 14 поставки за должина 0.4 -10 мм
  • Чешел за тело од 3 мм
  • 14 поставки за должина 0.4 -10 мм
  • Чешел за тело од 3 мм

  За влажно и суво: може да се користи под туш, со или без пена

  • ДА
  • ДА
  • ДА
  • ДА
  • ДА

  Батерија / полнење

  • NI-MH 45 мин / 8 ч.
  • Li-Ion 60 мин. / 4 ч.
  • Li-Ion 60 мин. / 4 ч.
  • Li-Ion 120 мин. / 1 ч.
  • Li-Ion 120 мин. / 1 ч.

  Индикатор за полнење и батерија

  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за промена на ножето
  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за промена на ножето
  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за промена на ножето
  • Full LED дигитален дисплеј
  • Индикатор за полна и истрошена батерија
  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за безбедно заклучување при патување
  • Подлога за полнење
  • Full LED дигитален дисплеј
  • Индикатор за полна и истрошена батерија
  • Индикатор за полнење
  • Индикатор за безбедно заклучување при патување
  • Подлога за полнење

  Додатоци

  • 5-во-1 прилагодлив чешел
  • Заштитно капаче
  • 5-во-1 прилагодлив чешел
  • Заштитно капаче
  • 5-во-1 прилагодлив чешел
  • Чешел за тело
  • Штитник за чувствителни зони
  • Заштитно капаче
  • Прецизен чешел со 14 должини
  • Чешел за тело
  • Штитник за чувствителни зони
  • Заштитно капаче
  • Мека торбичка
  • Прецизен чешел со 14 должини
  • Чешел за тело
  • Штитник за чувствителни зони
  • Заштитно капаче
  • Кутија за патување

  Проверете ги останатите производи на OneBlade

  Комплети за замена на OneBlade

  Добијте нови ножеви едноставно и брзо секогаш кога ви се потребни. Изберете сет од 3 ножа, сет од 2 или сет за лице и тело.